Oxigén nélkül nincs élet

oxigénszifon új-régi Oxigénszifon oxig nszifon  j r gi

Napi 8 órás alvással, 2-3 kávéval is fáradékony, lemerült?

Tankolja fel szervezetét oxigénnel…

A víz ami a 2000mg/liter oxigéntől olyan DÚS, hogy azt hiszi majd egy pohár tej!

A csapvíz átlagosan 10 mg oxigént, míg a palackos oxigénnel dúsított vizek 4-80mg/liter oxigént tartalmaznak. Micsoda különbség ez, de lássuk miért kell az oxigén nekünk? Az emberi szervezet optimális működéséhez elengedhetetlen a kellő mennyiségű oxigén. Ennek hiányában sejtjeink és ez által az egész szervezet elsavasodik, mely savasodás bizonyítottan számos betegség kiváltó oka lehet! Otto Heinrich Warburg Nobel-díjas tudós már az 1930-as években kimutatta, hogy rákos sejtek csak oxigénhiányos szövetekben keletkeznek és szaporodnak! Senkit nem szeretnénk elrémíszteni, akit érdekel e cikk, az oldal alján megtalálja!*

Milyen előnyökkel számolhat, ha rendszeresen fogyassza?

 • A gyomorba juttatott molekuláris oxigén révén, a szövetek oxigéntartalmának növekedési sebessége, a légzéshez képest hozzávetőlegesen tízszeres.
 • Gyorsan növelheti a vér oxigénszintjét, ezért rövid időn belül megszűnhet a vér oxigénadóssága: a hipoxiás állapotot.
 • Serkentheti az izmokban a redox folyamatok helyreállítását.
 • Intenzív, megerőltető tréninget követő véroxigén-telítettség 90%-ról 96.7%-ra 2 óra pihenő helyett, lényegesen rövidebb idő alatt helyreállhat.
 • Nyugalmi pulzus lényegesen gyorsabban helyreállhat.
 • Nyugalmi állapotban, a plasztikus feszültség és feszített izmoknál a kontraktil feszültség, rövid idő alatt lényegesen csökkenhet, míg az italt nem fogyasztott sportolóknál 2 óra után az izomfeszültségi értékek emelkedettek maradnak.
 • Hajszálerekben serkentheti a mikrokeringést.
 • Szénmonoxid-mérgezés esetén életmentő lehet.
 • Sugárterápia kiegészítése daganatos betegek számára.
 • Javíthatja a kollagén újraképződését.
 • Javíthatja a fizikai teljesítőképességet.
 • Az anaerob anyagcsere és a vérkeringés kedvezőbben alakulhat.
 • A máj szabad oxigéntartalma 43%-kal nőhet a belégzéshez képesti 8% helyett.
 • A májban fokozhatja az enzimek aktivitását.
 • Fokozhatja a máj méregtelenítő aktivitását.
 • Feltöltheti az oxigénraktárakat.
 • Tejsav-szint csökkenés gyorsulását okozhatja fizikai terhelést követően.
 • Fokozhatja a szellemi frissességet és teljesítőképességet
 • Javíthatja az általános állapotot, megkönnyítheti azon betegek mozgását, akik tüdő és szívasztma, szívkoszorúér-szűkület, billentyűzavar és vérszegénységben szenvednek.
 • Védőitalként is funkcionál nehéz, fizikai munkát igénylő, valamint gázos, gőzös, poros, szennyezett levegőjű munkahelyeken.

Működését tekintve szerencsére semmi bonyolultra nem kell számítani, egy kisgyerek is könnyedén elkészítheti!

Először beletöltünk a szifonba 1 liter vizet, majd betekerünk 1 db oxigénpatront. Az oxigénpatronban ugyanaz az O2 Oxigénmolekula található, mint amit a levegőből is belélegzünk. Egy patron 3 gramm, azaz 3000 mg oxigént tartalmaz, de mivel a szifonban az oxigén hajtógázként is szerepet játszik, ezért az elkészített víz oxigéntartalma kb. 2000 milligramm literenként! Ez az oxigén, illetve oxigénmolekulák vegyileg nem oldódnak bele a vízbe - mint a szóda esetében, ahol a vízből és a széndioxidból szénsav keletkezik - hanem "csak" fizikailag keverednek egymással. Ehhez a keveredéshez kell a szifon zárt belső tere és a patron által biztosított túlnyomás!

Miután az elkészített oxigénes vízből kitöltünk egy pohárral (ami tej állagú) azt célszerű mielőbb elfogyasztani.

Felhívjuk minden olvasónk figyelmét arra, hogy az oxigénszifon és a szódaszifon nem ugyanaz, nem felcserélhető és nem kompatibilis egymással! Miután megittuk az oxigénnel dúsított vizet, annak az oxigéntartalma a nyelőcső és a gyomor nyálkahártyáján keresztül felszívódik a vénás érhálózatba. Ezért elsősorban a májnak, másodsorban az egész szervezetnek növeli az oxigénellátottságát!

*

"A kétszeres Nobel-díjas német kutató egész életében a rákkutatással foglalkozott. A kísérletei során akárhányszor lecsökkentette az egészséges sejtek oxigén ellátását 35%-kal, az egészséges sejtek elrákosodtak. Végső stádiumban lévő rákos betegek rákos sejtjei oxigénhiányosak, a pH-juk 1000-szer savasabb, mint az egészséges sejtek pH-ja. Ugyanakkor az egészséges sejteknek kissé lúgos a pH-juk, és magas az oxigéntartalmuk. A rákos sejtek szinte teljesen oxigén nélkül élnek, az energiát a tejsav- és a cukor erjesztéséből szerzik. Emiatt óriási mennyiségű cukorra van szükségük."

 

Kérdése van? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Megelégedett vásárlóink mondták:

Immáron 4. éve fogyasztom az oxigénes vizet amit azért kaptam, mert szív műtött lévén a nyári melegebb időszakokat nehezebben tolerálom. Szapora pulzus, verejtékezés, nem kell bemutatni. Rengeteget segít nekem ilyenkor. Az év többi időszakában a sportolás végett iszom, de ilyenkor már kevesebb mennyiségben. Szívből tudom ajánlani!
Puskás Gyöngyi
1,5 éve vettem meg az oxigénszifont, amit egyáltalán nem bántam meg. Magas vérnyomásra ajánlották, és rendszeres fogyasztása tényleg segített!1 doboz patron egy hónapra elegendő, nekem az egészségem bőven megér ennyit!Mikor már fogytán a patron, telefonálok, és érte szoktam menni.
Nagy Béla

Mentés

Mentés