A félreértések elkerülése érdekében, nem árt tisztázni melyik volt előbb: az allergia, vagy a szőrös kiskedvencünk?

Hiszen ha utóbbi, nyilván nem arra buzdítjuk az olvasót, hogy váljon meg szeretett négylábújától, de igenis szükséges megtenni néhány sarkalatos óvintézkedést- annak érdekében, hogy a boldog pillanatok valóban azok legyenek!

 

Amennyiben a család bármely tagja érintett a por vagy állatszőr érzékenységben- és egy esetleges kisállat projekt előtt áll- úgy nem árt tudni mibe is vágja a fejszét...

allergia, állatszőr, kisállat allergia, szőrös kiskedvenc, kisállattartás, állatszőr, takarítógép Vajon tényleg megéri négylábút tartani egy allergiásnak? CB4A5E95 AC6A 45C8 80BA 5D9FAC5B6396 1

Mert aztán cunamiként jön a százatprüszkölés, orrdugulás, vörös szemek a Twilight-ból, ami cseppet sem az üdítő érzések egyike.

Ráadásul ez nem időszakos, mint a szeptemberi parlagfűvirágzás, aminél legalább tisztában vagyunk vele, hogy múlandó...

Legalábbis egy időre.

Az állatszőr esetében viszont napi szinten ki vagyunk téve az allergénnek, amit a szervezet egy ideig tolerál, majd telítődve behúzza a kéziféket.

Itt már immunitást mutatva az allergiagyógyszerekre, orrsprayk-re egyaránt.

A főcím kérdése jogos, de persze mindenkinek saját magának kell eldöntenie mi az, amit bevállal egy kis kedvenc érdekében.

allergia, állatszőr,  allergia, szőrös kiskedvenc, kisállattartás, állatszőr, takarítógép Vajon tényleg megéri négylábút tartani egy allergiásnak? allergia megfazas n e1481721239199

Egy biztos, ha már ott a háziállat legalább a következő óvintézkedéseknek tegyünk eleget:

 

  • lehetőleg olyan szőnyeget tartsunk amit gyakorta ki tudunk mosni, de a legjobb mégis ennek mellőzése

  • használjunk természetes ferfőtlenítő illóolajakat amik a levegőben közömbösítik a nem oda illő dolgokat (citrom, eukalyptus)

  • az ülőgarnitúrát és matracokat havonta mélytisztítsuk. Ülőgarnitúránál remek választás a bőr vagy műbőr

  • a függönyöket is célszerű sűrűbben mosni mint egyébként

  • gyerekek esetében pedig kerüljenek likvidálásra a plüssállatok! Nem, nem csak 1-2, lehetőleg mind!

  • és elképesztően sokat segítenek a levegőtisztítók, amik a levegőben szálló port és állatszőrt megszűrik

És itt jön képbe a Vivenso 3 az 1-ben takarítórendszere.

Óriási előnye ugyanis más gépekkel ellentétben, hogy zéró szűrőt tartalmaz! Így gyakorlatilag folyamatosan biztosítja a légáramot, ami a szennyeződések mélyről való eltávolításáért felelős.

Ha nincs légáram, ott bizony vákuummal dolgozik minden gép, ami már régen rossz. Ezért van az, hogy ahol szőnyeg és kisállat van egyszerre, ott bizony a vizes szivacs marad a szőr ,,eltüntetésére"!

De akkor mi célra vannak a porszívók?

Erre a kérdésre most meghagyom mindenkinek a választ, én azt tudom, hogy a Vivenso-val takarítás közben sem fújom vissza a port a levegőbe. Ellenkezőleg, mivel takarítás közben is végig folyamatos a légtisztítás.

Valljuk be, nem egy hátrány, viszont ez még nem minden. Ugyanis, ha nem csatlakoztatunk a géphez gégecsövet, akkor egy komplett levegőtisztító berendezést kapunk. Mely nem kevesebb, mint 3,3 köbméter levegőt mos át percenként. Nem is rossz teljesítmény ugye? Mindezek mellett a maximum áramfelvevő teljesítménye csupán 1000 W.

Egy biztos, hogy Ő az a készülék, amivel nem szükséges választani, hogy jöjjön-e a cirmos vagy sem! 😉

Amennyiben porszívóvásár előtt áll, úgy szüksége lesz a >>10 mellbevágó tény porszívókról<< című összefoglalónkra, hogy véletlenül se csináljon rossz várárt...

 csapat VIVENSO

 

Felkeltettük érdeklődését? Esetleg érdekli a szeparációs technológia?

Hagyjon nekünk üzenetet:

 

 

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Visszahívást kérek
 Igen Nem

Tárgy

Üzenet

Elküldés előtt kattintson a négyzetre