Magunkról

A Gyöngy-Harmony Kft. 2012-ben alakult. Kezdetben cégünk víztisztító berendezések forgalmazásával, és éves karbantartásával foglalkozott.

Fontosnak tartjuk, hogy minél  szélesebb körben tudatosodjon az emberekben az otthoni víztisztítás fontossága, illetve szükségletének ismerete. Forrásvíz minőségű ivóvíz otthoni előállításához cégünk a fordított ozmózis (RO) technológián alapuló, ivóvíz tisztító berendezések alkalmazását javasolja. Pillanatnyilag ez az egyetlen olyan víztisztítási technológia, amely megfelelő üzemelés mellett biztosíthatja az emberi szervezet számára a valóban tiszta és egészséges ivóvizet. 2014-ben kapcsolatba kerültünk a német ProAqua céggel, amely 2001-ben alakult. A cég fennállása óta egyetlen termék gyártásával foglalkozik amely a Vivenso lég és helyiségtisztító rendszer elnevezést kapta. Jelenleg a világ 54 országában forgalmazzák, kizárólag szakértők értékesíthetik. Úgy véljük, hogy a személyes megközelítés, az ügyféllel kialakult közvetlen kapcsolat sosem megy ki a divatból.
Az ügyfeleknek szüksége van arra, hogy a használat helyszínén megnézhessék és kipróbálhassák leendő készüléküket és eközben egy igazi szakértővel konzultáljanak.

Vásárlóink tudják, hogy nálunk a vásárlással nem szakad meg a kapcsolat, hisz bármikor szívesen állunk rendelkezésükre amennyiben szükségük van ránk.

 

Célunk, hogy ügyfeleink hosszútávon elégedettek legyenek az egészségüket szolgáló, környezetüket kímélő, mindennapjaikban hasznos termékeinkkel.

Csapatunk

Badics Gyöngyi
Badics GyöngyiÜgyvezető

Elégedett vásárlóink

Jó döntés volt a Vivenso tisztító gépet megvásároltuk, minden igényünket kielégíti a takarítással kapcsolatban. A készülék könnyen kezelhető, sok praktikus kiegészítő tartozik hozzá. Az egész család nagy szertettel használja mivel könnyű vele a takarítás. Külön pozitív számunkra, hogy géphez nem kell porzsákot, vagy hepaszűrőt használni. Nagy segítség az elektromos szívófej, melyet szőnyeg és kárpit tisztítására is kiválóan tudunk használni.
Haraszti Tünde
Szeretem ezt a porszívót, nagyon kényelmes használni. Összehasonlítva a régi porszívómmal, ezerszer jobban tisztit.
Humicskó Hajnalka
Régóta használom és nagyon elégedett vagyok a készülékemmel, mert úgy érzem, a pénzemért értéket kaptam.
Andrássy Andrea