Betekintést nyerve a szállodaipar szürkének csöppet sem mondható hétköznapjaiba, határozottan állíthatjuk, hogy irdatlan mennyiségű elvárásoknak kell megfelelni ebben a szegmensben.

Hadd mutassuk be a gépet, ami egy esetleges ellenőrzés előtt, mázsás terhet vesz le a szállodaüzemeltetők válláról, anélkül, hogy megvásárolnák...

 

Mégis miben lehetünk a segítségükre?

Cégünk az L-lamellás Vivenso rendszerével vállal precíziós matrac mélytisztítást, mely a legmagasabb szállodai követelményeknek is helytáll.

A készülék használatával kimagasló különbséget biztosítva, jelentősen csökkentjük a por és allergén (atkaürülék, penészgomba stb. ) terhelést- vegyszermentesen. Takarítás közben folyamatos a levegőtisztítás, aromatizálási funkció, mely kivédi az esetleges visszaporosodás lehetőségét.

E technológia segítségével jelentősen növelhető a szállodahigiéniai színvonal! 

Tapasztalatunk azt bizonyítja, míg egy szobaasszony rendbe teszi a szobát, mi elvégezzük a tisztítást, mely azonnal ágyazhatóvá válik. Így akár a foglalt szobákban is megoldható ezek időszerű beiktatása. A munka nagyságához mérten akár 3-4 fővel, és ugyanennyi géppel érkezünk.

A tisztítás előtt, majd után pormintát veszünk, melyet tőlünk teljesen független egészségügyi szakértő, aerobiológus bevizsgál, és hivatalos mérési jegyzőkönyvet készít.

A lenti ábra tökéletesen szemlélteti, hogy a Vivenso nedves-száraz mélytisztító egyszeri használatával, a matrac por- és atkamennyiségét 71%-al csökkentettük.

 

IMG_4917 (4)  Mázsás terhet vesz le a szállodaüzemeltetők válláról... IMG 4917 4 e1516794368516

Bizonyára szeretne meggyőződni a saját szemével is, úgy a következő videó szemlélteti a folyamat végtermékét:

Takarítás szolgáltatásunkra akár kedvezményes bérlet is igényelhető, melyről bővebb információt adunk. 

Hívja a 0620 9254 623 -as telefonszámot, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot a lenti űrlap kitöltésével. A pontos részletekért mihamarább felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szálloda Neve

Kapcsolattartó Neve (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Leírás,matracok db.száma