Víztisztítás az ozmózis elvén

Cégünk 2012. óta foglalkozik ozmózis víztisztító berendezések forgalmazásával, beüzemelésével, éves szervizelésével.

Mit gondol, miért választanak egyre többen ivóvíz tisztító berendezéseket?

  • túl klórosnak tartja a vizet, esetleg rossz ízűnek?
  • háztartási gépei folyamatosan vízkövesednek?
  • a család/baráti körben használnak már víztisztítót?
  • epe-veseköves a család valamely tagja?
  • elege van már az ásványvíz cipekedésből?
  • orvosa ajánlotta?
  • sportol és napi szinten az átlag fölötti az ivóvíz fogyasztása?
  • rengeteg ásványvizet vásárol és költséghatékonyságból gondolkodik rajta?

Az elmúlt évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy ügyfeleink korántsem a csökkent kiadások, mindinkább egészségügyi, kényelmi szempontokat mérlegelve döntenek készülékeink mellett. Azon túl, hogy megbízható minőségű vizet biztosítanak önmaguk és családjuk számára, úgy jelentős terhet is vesznek le vállukról. A víztisztító berendezések egyszerű háztartási eszközök, amelyek egyedülálló előnyöket biztosítanak az őket használóknak. Ezek működtetése ugyan folyamatos költség, azonban rengeteg megtakarítást is eredményeznek. Már azzal jelentős összeget takarít meg, hogy nem vásárol tovább palackos ásványvizet.

17121447 - composition with empty polycarbonate plastic bottles of mineral water  Víztisztítás palack

Kiszámolta már mennyit költ havonta ásványvízre? Sokan bele sem gondolnak…

Pl.: egy 3 fős háztartásnál egy közepes minőségű ásványvizet fogyasztva (120ft/1,5l) a napi min. 2 liter szükségletet alapul véve: 480 Ft! Ezt beszorozva a napokkal láthatjuk, hogy nem is olyan olcsó mulatság…és persze van, aki napi 3-4 liter vizet is megiszik, lúgos vizet is vásárol mert gyomorégése van, és a főzést nem számoltuk.Ennek arányában pedig már a szűrőbetétek költsége elenyésző, és valós megtakarítást eredményez a víztisztító berendezés üzemeltetése. Nem beszélve a kartonszámra hazavitt ásványvizek cipeléséről (lehet a 3.emeletre) környezetkímélő következményekről, hiszen jelentős PET palack mennyiségtől kíméli meg háztartását és környezetét.

Ez mind jól hangzik, de melyik készüléket válassza a sokadalom közül? Önnek kell döntést hoznia!

Elég, ha a klórt és egyéb lebegőanyagokat szűri meg a készülék, vagy a legtisztább, legbiztonságosabb ivóvizet szeretné? Az 1-, 2-, 3- esetleg 4 lépcsős, fordított ozmózis technológiát nem alkalmazó víztisztítási technológiák, a káros anyagoknak csak egy részét képesek kiszűrni a vízből. Pl. vízszűrős kancsó, egyéb csapra szerelhető szűrők.

A fordított ozmózis technológiát alkalmazó víztisztítók fő egysége a membrán szűrő, ami eltávolítja az alábbiakat: vírusokat, baktériumokat, vegyszereket, klórt és származékait, ipari szennyezőanyagokat, radioaktív részecskéket, nitrátokat és nitriteket, arzént, a szervetlen sókat, gyógyszerszármazékokat, hormonokat, nehézfémeket... mindent, ami káros lehet a szervezetünkre. A visszasózó egység feladata a szervetlen ásványi anyagok (sók) – kalcium, nátrium, magnézium, kálium – visszapótlása! Emellett lehetőség van még a lúgosító patron felhelyezésére is, ez már tetszőleges. A mosogató pult alá szerelhető ozmózis víztisztító a legjobb háztartási ivóvíztisztító berendezés. Ha a legjobbat keresi, akkor kizárólag ozmózis rendszerű készülék jöhet számításba, ami saját kerámiabetétes esztétikus csappal rendelkezik, és szépen illeszkedik a mosogatótálcához.

Ezeket a berendezéseket tehát azoknak ajánljuk, akik MINDENT szeretnének megszűrni a vezetékes csapvízből. Ennél az eljárásnál nagyságrendekkel hatékonyabb szűrést érünk el, mint az egyszerűbb készülékeknél.

 

Cégünk kizárólag ezen elven működő berendezések forgalmazásával, beüzemelésével és szervizelésével foglalkozik. Kérdése van? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Tekintse meg készülékeinket>>

viz2  Víztisztítás viz2

 

Vásárlóink véleménye

Négy éve van meg a víztisztítónk. Azóta ásványvizet nem ittunk. Lakáscserénél a víztisztítót is hoztam magammal, pedig aki megvette igényt tartott volna rá. A világ összes kincséért sem adnám, mert nagyon szeretem. A lányoméknak is van, ők is elégedettek vele!
Mátay Béláné, Szigethalom
Immáron 3. éve fogyasztjuk a tisztított vizet, és a gyermekeim is hordják az iskolába. Az ásványvizet azóta nem bírjuk meginni, csak ha nagyon muszáj!Kisbabám miatt döntöttünk anno a beszerelésén, és a legjobb választás volt. Számomra fontos szempont volt még az, hogy főzni is vele tudjak!Mindenkinek ajánlom!
Jakabos Zsuzsanna, Tököl

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés