RO víztisztító típusa és gyári sorszáma: BeWater BE-1000 / BE-1000P

víztisztító  Víztisztító készülékeink v  ztiszt  t   e1506591665965

Méretek:

  • magasság 42,8 cm, szélesség 25,21 cm, mélység 44,58 cm
  • Súly: BE-1000 - 11 kg, BE-1000P – 13 kg
  • Szín: fehér-fekete

Víztartály:

  • Kapacitás: 6 liter
  • Anyag: fém

5 szűrési lépcsővel rendelkező, modern RO gép, kompakt, In-Line kivitelű szűrőegységekkel, gyors csatlakozókkal szerelten, modern tiszta víz csapteleppel, tisztító egység+víztartály műanyag (fekete/fehér dizájn) dobozba építve (All-in-one kialakítás). BE-1000 nyomásfokozó nélküli, BE-1000P nyomásfokozóval ellátott típus. Utóbbi típusnál a szivattyú működtetéséhez elektromos csatlakozás szükséges.

A készülék közvetlenül az ivóvíz hálózatra (a vízvételi hely –pl. konyhai mosogató- hideg víz bekötésére) köthető.A kristálytiszta víz előállításához a víztisztító nem használ közvetlenül elektromos alkatrészeket, illetve vegyszereket, adalékokat, kémiai reakciók alkalmazása nélkül tisztítja a vizet. Első osztályú alapanyagból készült szűrők alkalmazása teszi lehetővé, hogy hatékonyan távolítsa el a lehetséges szennyezőanyagokat a vízből: az oldott anyagok több mint 95%-át, a szerves anyagok, a baktériumok és vírusok, a klór és származékai 99%-át.

Kiszűri a lebegőszennyeződéseket, mint homok, iszap, rozsda, stb. így nem csak a víz ízét, de minőségét is javítja. Azáltal, hogy képes eltávolítani a vízből számos olyan, lehetséges szennyező anyagokat is, mint pl. ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kadmium, fluorid, nitrit, nitrát és szelén; egészséges, biztonságos tiszta vizet biztosít Önnek és családjának. Automatikusan szolgáltat ivóvizet. Önszabályozó és energiatakarékos víztisztító rendszer, amely a vízszükséglethez igazodva dolgozik. Könnyen kezelhető, megbízható és biztonságos.

A hosszú távú, megfelelő működés feltétele a gyártó által javasolt, meghatározott időközönkénti és megfelelő karbantartások (szűrőcserék, fertőtlenítés) elvégzése.

FONTOS: A víztisztító csak beltéri helységben, fagymentes, közvetlen napfénytől védett helyre telepíthető. Legmegfelelőbb hely a víztisztító elhelyezésére a konyhai mosogatószekrény.

 

Víztisztító egység 5 fokozatú szűrőrendszere:

Szűrőbetétek

Szűrési  jellemzők

Javasolt élettartam

5 mikronos PP előszűrő   

 

Az 5 mikronos üledék  szűrő 100%-ban polipropilén (PP) szálakból készül. Nagy kapacitású szűrő,  eltávolítja az 5 mikronnál nagyobb lebegő szennyeződéseket: homok, rozsda, iszap, stb. Helye: 1. szűrési lépcsőben. Quick gyorscsatlakozós, kompakt, In-Line kivitelű, méret: 2,5”.

6 hónap

Aktívszén előszűrő

 Az aktívszén előszűrő eltávolítja a következőket: szabad klór, illatanyagok, szerves szennyező anyagok, rovarírtószerek és vegyszerek, amelyek a víz kellemetlen ízéért és illatáért felelősek. Helye: 2. szűrési lépcsőben. Quick gyorscsatlakozós, kompakt, In-Line kivitelű, méret: 2,5”.

   6 hónap

Aktívszén előszűrő

 Az aktívszén előszűrő eltávolítja a következőket: szabad klór, illatanyagok, szerves szennyező anyagok, rovarírtószerek és vegyszerek, amelyek a víz kellemetlen ízéért és illatáért felelősek. Helye: 3. szűrési lépcsőben. Quick gyorscsatlakozós, kompakt, In-Line kivitelű, méret: 2,5”.

  6 hónap

RO membrán szűrő

 TFC technológiájú, Filmtec alapúanyagú, fordított ozmózis membrán szűrő. A membrán eltávolítja többek között a következő, vízben lehetséges szennyező-anyagokat: ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, kadmium, fluorid, nitrit, nitrát és szelén, virus, bakterium, hormon, gyógyszerszármazék, stb. Helye: külön (gyorscsatlakozós) membránházban (2,5”), 4. szűrési lépcsőben. 50 GPD (Gallon/nap). (TW30-1812-50)

24 hónap

Aktívszén utószűrő

 Az aktívszén utószűrő célja az ízjavítás. Eltávolítja a tartályból esetlegesen bekerülő szennyező- és illatanyagokat, ezáltal biztosítja a tisztavíz minőségét. Helye: 5. szűrési lépcsőben. Quick gyorscsatlakozós, kompakt, In-Line kivitelű, méret: 2”.

6 hónap

Kiegészítők a víztisztítóhoz:

A kiegészítők közül a visszasózó egység feladata a szervetlen ásványi anyagok (sók) – kalcium, nátrium, magnézium, kálium – visszapótlása (víztisztító által kezelt víz maradék összes keménysége visszasózó egység nélkül kisebb, mint a 201/2001. (X.25.) Korm. Rendeletben meghatározott 50 CaO mg/l), a sterilizáló UV-lámpáé pedig a baktériumok elleni védelem. Igény szerint lúgosító patront is beszerelünk.

Kérdése van? Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

Vásárlóink véleménye

Négy éve van meg a víztisztítónk. Azóta ásványvizet nem ittunk. Lakáscserénél a víztisztítót is hoztam magammal, pedig aki megvette igényt tartott volna rá. A világ összes kincséért sem adnám, mert nagyon szeretem. A lányoméknak is van, ők is elégedettek vele!
Mátay Béláné, Szigethalom
Immáron 3. éve fogyasztjuk a tisztított vizet, és a gyermekeim is hordják az iskolába. Az ásványvizet azóta nem bírjuk meginni, csak ha nagyon muszáj!Kisbabám miatt döntöttünk anno a beszerelésén, és a legjobb választás volt. Számomra fontos szempont volt még az, hogy főzni is vele tudjak!Mindenkinek ajánlom!
Jakabos Zsuzsanna, Tököl

Mentés

Mentés

Mentés