Mint ahogyan már korábbi cikkeinkben szó esett a szállodaipar magas elvárásairól, úgy tisztában vagyunk a helyzet súlyosságával!

Egy laikus nyilván nem látja, hogy milyen bődületes megfelelési kényszer uralkodik eme szegmensen, hogy a pihenni vágyó szállóvendégek minden igényét ,,maximálisan" ki tudják elégíteni.

Persze ez a jelző igen jelentős volumennel bír, hiszen van az a vendég aki a fánkon is csak a lyukat látja- de persze ezzel mit sem lehet kezdeni!

Viszont a megfelelő higiéniai állapotokkal már annál inkább...

Sajnos azonban erre, már csak az utolsó pillanatban fordítanak kellő figyelmet, amikor 1-1 ellenőrzés híre a semmiből hirtelen felröppen...

Nem véletlen, hogy cégünk a Vivenso Magyarországon való forgalmazásán kívül immáron 2. éve szolgálja ki a szállodai szegmenst, ami a percíziós matrac illetve szőnyegpadló mélytisztítására fókuszál.

Hiszen vajmi kevesen hiszik csak el, hogy mennyi allergén rejtőzik 1-1 matrac vagy szőnyegpadlóban, de a képek úgy gondoljuk önmagukért beszélnek...

De mégis miben rejlik a szeparációs Vivenso kimagasló ereje? Itt nincs semmi turpisság, egész egyszerűen a gép mentes mindenféle szűrőktől és porzsáktól, ennél fogva pedig hatékonyan távolítja el az évek alatt felgyülemlett atka- és por mennyiséget.

Ezáltal kijelenthető, hogy a legmagasabb szállodai követelményeknek is valóban helytáll, aminek Zertifikátjait ajánljuk is feltüntetni a szállodában!

 

Hiszen e technológia segítségével jelentősen növelhető a szállodahigiéniai színvonal!

De hogyan zajlik a folyamat?

Megkeresés esetén előre egyeztetett időpontban felmérjük a tisztítandó felületek állapotát, majd ennek megfelelően állítjuk össze egyénileg az árajánlatunkat.

A szálloda foglaltságához mérten próbálunk igazodni, és a munkát szinte ,,észrevétlenül" elvégezni, hogy még véletlenül se zavarjuk meg a szállóvendégek nyugalmát. Mivel a tisztítás vízbe történik, de szárazon dolgozunk, így akár a foglalt szobákban is el tudjuk végezni a munkát, mely így azonnal kiadhatóvá válik.

Ehhez azonban szükségünk van egy szobaasszonyra aki a munka végeztével beágyazza az ágyat, rendbe teszi a szobát.

Említésre méltó még, hogy a takarítás közben folyamatosan levegőfürdetést végzünk, amit szobánként más-más 100%-os aromaolajjal teszünk izgalmassá. Így akár az esetleges kellemetlen szagokat is elűzzük, és a vendég garantáltan érezni fogja a friss citrus/narancs/eukaliptusz illatot.

A munka nagyságához mérten akár 3-4 fővel, és ugyanennyi géppel érkezünk.

A tisztítás előtt és után pormintát veszünk, melyet tőlünk teljesen független egészségügyi szakértő aerobiológus bevizsgál, és hivatalos mérési jegyzőkönyvet készít.

Az eredményt, a munka után néhány nappal eljuttatjuk Önöknek, és ezzel a papírral teljes nyugalommal várhatják az ellenőrzést, hiszen az értékek magukért beszélnek.

A legutóbbi kiértékelés tökéletes példája annak, hogy a Vivenso nedves-száraz mélytisztító egyszeri használatával, a matrac por-és atkamennyiségét 83%-al csökkentettük!

IMG_5966 szállodai teher Szállodai ellenőrzés? Így csökkenthető radikálisan a teher... IMG 5966

IMG_5967 (1) szállodai teher Szállodai ellenőrzés? Így csökkenthető radikálisan a teher... IMG 5967 1

 

Kérjen ajánlatot, és hamarosan jelentkezünk!

Szálloda Neve (kötelező)

Kapcsolattartó (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Matracok száma, mérete (kötelező)

Üzenet

Elküldés előtt kattintson a négyzetre